8/9/10/11/12/13/14 sept

2019

Logo feestweek aalsmeer

Lokatie Praamplein

Feestweek Aalsmeer is op het Praamplein, in het centrum van Aalsmeer. Het Praamplein is met de fiets, het openbaar vervoer en met de auto goed bereikbaar. Tevens zullen wij dit jaar speciale pendelbussen inzetten.

Adres:

Praamplein
Aalsmeer

Kom je met de fiets:

Tijdens de Feestweek Aalsmeer zijn er speciaal ingerichte fietsenstallingen op het Praamplein, waar je overdag en ’s avonds je fiets kunt parkeren.

Kom je met openbaar vervoer:

Op loopafstand van het Praamplein is bushalte Drie Kolommenplein, Aalsmeer. Plan je reis met het openbaar vervoer via 9292.nl

Kom je met de auto:

Vanaf Haarlem en Hoofddorp: volg de N201 richting Utrecht en Aalsmeer. Ga over de Aalsmeerderbrug, sla bij het 2e stoplicht rechtsaf, bij de TV studio, dit is de van Cleefkade. Volg deze 300 meter, sla dan rechtsaf de Seringenstraat in. Aan het einde linksaf, dit is de Weteringstraat, deze uitrijden tot het Praamplein.

Vanaf Utrecht en Vinkeveen: volg de N201 richting Haarlem en Hoofddorp. Sla bij de TV studio in Aalsmeer linksaf de van Cleefkade op. Volg deze 300 meter dan rechtsaf de Seringenstraat in. Aan het einde linksaf, dit is de Weteringstraat, deze uitrijden tot het Praamplein.

Parkeren:

LET OP: tijdens de Feestweek Aalsmeer is op het Praamplein zeer beperkte parkeerruimte. Vanaf woensdagavond 31 augustus 21:00 uur tot maandagavond 12 september 18:00 uur is op het Praamplein een wegsleepregeling van kracht.

Tip: parkeer je auto op het Raadhuisplein. Dit parkeerterrein is op loopafstand van het Praamplein.

Tevens bieden wij de mogeleikheid aan voor bezoekes van Aalsmeer Centrum om hun auto gratis te parkeren in de pargeerage van Crown (TV Studio). U krijgt op vertoon van uw kassabon bij de receptie een uitrijkaart waarmee u gratis weer het terein kunt verlaten.

Bezoekers van de Albert Heijn kunnen tijdens openingstijden parkeren op de speciaal ingerichte parkeerplaatsen tegenover de winkel.