2/3/4/5/6/7/8 sept

2018

Logo feestweek aalsmeer

Lokatie Praamplein

Maan de Steenwinkel is geboren in Bergen op 10 februari 1997. Ze is erg creatief, en naast zang speelt ze ook piano. Maan vult haar dagen met zangles, dansles, pianoles en toneel. Na het gymnasium neemt ze een tussenjaar om zich volledig op muziek te storten. Ze werd gescout om mee te doen aan het zesde seizoen van The Voice, waar ze de voltallige jury verpletterde met haar uitvoering van ‘The Power of Love’ (Frankie goes to Hollywood). Maan koos voor Marco Borsato als haar coach en wist wekelijks vele kijkers te verbazen met haar prachtige stem. Met de titel ‘The Voice of Holland 2016’ op zak en haar eerste single, “Perfect World” (geproduceerd door niemand minder dan DJ Hardwell) stond Maan klaar om heel Nederland te veroveren.

Kort na het succes van ‘Perfect world’ volgde haar tweede single, “Ride it”, geproduceerd door Jack $hirak en Project Money. In de zomer van 2016 bracht Maan haar nieuwste single, ‘DJ’, uit. Ook deze single is geproduceerd door Jack $hirak.

Meerstemmigheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn haar sterke punten. Op het podium voelt ze zich vrij en daar wil ze het liefst haar hele leven blijven staan.