2/3/4/5/6/7/8 sept

2018

Logo feestweek aalsmeer

Lokatie Praamplein

Het programma “Kent u deze nog?“. Een muzikale reis door de tijd met liedjes van toen, doorspekt met humoristische situaties en anekdotes.

De 2 uur durende show wordt gebracht door de bekende zanger Ben Cramer, welke uiteraard zijn hits zal vertolken, en zanger/pianist Nick Jefferson.

Ben Cramer kennen we natuurlijk allemaal 

Hij is bekend geworden met hits als De Clown, Zai Zai Zai, zijn deelname aan het Eurovisie songfestival en natuurlijk van zijn rollen in vele musicals, zoals de Phantom of the opera. Buiten zijn eigen hits zal Ben de prachtigste liedjes zingen die iedereen herkend, waaronder musicalrepertoire, Frank Sinatra en Tom Jones en vele andere.

Nick Jefferson is een zanger pianist met het vermogen vele stemmen te imiteren.

Zo komt ineens Willie Alberti voorbij, André Hazes, Toon Hermans, Wim Sonneveld en vele andere artiesten van toen, die vertolkt worden door Nick vanachter zijn spierwitte vleugel. ( en soms er voor )

Ben en Nick wisselen elkaar muzikaal af, maar en zingen samen ook de mooiste duetten.

Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen de liedjes mee zingt. Ben en Nick zullen het publiek hier dan ook zeker voor aansporen.

Met de muzikale quiz kunnen de gasten hun kennis van onze muziekgeschiedenis op peil houden . “Raad het lied of intro”. Komische situaties, parodieën, mooie en vrolijke liedjes, medleys en duetten... Een absolute aanrader voor verpleeghuizen, instellingen en stichtingen.